Aller au contenu principal

"Senzorijum" - Kabinet za senzornu integraciju i ranu intervenciju

"Senzorijum" - Kabinet za senzornu integraciju i ranu intervenciju

Description du centre

"Senzorijum" - Kabinet za senzornu integraciju i ranu intervenciju

"Senzorijum", Kabinet za senzornu integraciju i ranu intervenciju iz Beograda nudi preventivno edukativne i korektivne programe, pružajući podršku deci u ranom razvoju kao i njihovim roditeljima kroz individualne i grupne programe. Programe koje sprovodimo u okviru rane intervencije su praćenje senzomotornog razvoja od rođenja do 3,5 godine kao i izrada senzornog profila po metodi Jean Ayres pedagogije,uključujući i tretman senzorne integracije.  Marte Meo terapija i savetovanje roditelja je program koji daje izuzetne rezultate u okviru individualnih programa koji koristimo kao podsticaj prirodnoj komunikaciji.  Radionice Montesori za roditelje i decu, Baby handling za trudnice i buduće roditelje, kao i mnoge druge programe sprovodimo sa ciljem da podignemo svest o važnosti rane intervencije u detinjstvu, ranog razvoja i optimalnoj uključenosti roditelja u odrastanju svoje dece.  

U našem Kabinetu rade sertifikovani stručnjaci koji sem iz svog formalnog obrazovanja poseduju sertifikate za primenu internacionalnih programa i to: senzorne integracije u vaspitanju i obrazovanju po Jean Ayres, kao i  iz Marte Meo metode nivo za praktičare i terapeute, Baby signs - znakovanje za bebe, MNRI Dynamic and Postural Reflex integration, MISP program masaže za decu , IAIM program obuke roditelja za masažu beba kao i mnoge druge.

Takođe se bavimo i obukom stručnjaka koji žele da koriste u svom radu program senzorne integracije u vaspitanju i obrazovanju, kao i Marte Meo program za praktičare i terapeute.

Tomatis program sprovodimo u našem kabinetu kao dopunski program u senzorno integracijskom tretmanu, od decembra 2019.godine.

Više o nama možete saznati klikom na link http://www.senzorijum.com/

Professionnel(s) certifié(s)

 • Marija
  Kostić
 • Mme. Marija Kostić

  Praticien (niveau 1)

  Profession
  defectologist, pedagogue for sensory integration, Marte Meo praktičar, MISP instruktor, IAIM instructor
  Spécialité
  Attention, Apprentissage, Voix et langage, Contrôle des émotions, Motricité et coordination, Troubles du spectre autistique, Performances académiques
  Profil de la clientèle
  Enfants
  Langues
  Anglais
  Expérience

  Naša poslovna misija je da pomognemo deci da razviju svoj pun potencijal, a njihovim mamama i tatama da se dobro osećaju u svojoj roditeljskoj ulozi i uživaju u odrastanju i vaspitanju svoje dece.

Nous contacter

"Senzorijum" - Kabinet za senzornu integraciju i ranu intervenciju

Praticien (Niveau 1)

Bulevar Despota Stefana 124/I/4
11060 Belgrade
Serbie

Joindre par téléphone

Téléphone : +381112761318 | +381692672238

Site : http://www.senzorijum.com/

COMMENCER TOUT DE SUITE